ČUVARI SRBIJE

www.cuvarisrbije.com

Nećemo dozvoliti da nekažnjeno prođu nasilnici i silovatelji, samo zato što su u vladajućoj partiji!

Koliko je Marija u Srbiji? Koliko žena trpi torturu i seksualno iživljavanje na svojim radnim mestima ali i van njega? Dokle će ova vlast da ćuti i podržava silovatelje, samo zato što su u njihovoj partiji? Zašto su zaštićene samo one žene koje su u vladajućoj partiji? Zašto režimski mediji ćute o toj temi? Da li ti novinari nemaju majke, žene ili ćerke pa ih ne dotiče ta tema?

Svi ćute i okreću glavu jer su i oni isti takvi! Setimo se priče bivše supruge Siniše Malog. Zamislite kako je onim ženama i devojkama koje moraju da trpe iživljavanje neiživljenih i nesposobnih muškaraca, koje gosti Palma u Jagodini, samo zato što su na vlasti. Svi oni su silovatelji i siluju ovaj narod u svakom segmentu našeg društva.

Predsednik Pokreta „Čuvari Srbije“, Saša Mirković je izjavio, povodom daljih napada na Mariju Lukić, ali i napada na ženu koja radi u GSP Beograd, koji se desio 8. marta i celokupne situacije u državi da “ svi koji napadaju žene su slabići  i neostvareni ljudi. Doneo bih zakon da se za silovatelje i pedofile primenjuje najstroža kazna, ODUZIMANJE MUŠKOSTI I SEČENJE POLNOG ORGANA“.

U toku prošle godine ubijeno je preko 30 žena u porodičnom nasilju. Mnoge žene ne smeju da prijave seksualno nasilje jer im se preti otkazom, ubistvom pa čak i pretnje za celu porodicu.

Informativni centar „Čuvari Srbije“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *